site creation software

ET KIG IND I VORES UNIVERS

HVEM ER VI..

Vi producerer alt lige fra dokumentarfilm, crossmedia-produktioner og kampagner til brug i tv-, undervisnings- og kampagnemæssige sammenhænge, for en lang række nationale og internationale tv-stationer, organisationer, virksomheder, ministerier, foreninger, m.fl.

Med sans for detaljen og for de mennesker, som indgår i produktionerne, fortælles om livet på godt og ondt, om mennesker, steder, processer og produkter med en væsentlig betydning for vores verden og for den måde, vi lever vores liv på.

Krav om høj faglighed, innovativ tænkning, kreativitet og produktionsmæssig troværdighed er kendetegnende for hver eneste produktion. Vi arbejder altid sammen med branchens dygtigste og investerer i talent, kompetencer og teknologier for at få bragt fortællingen ud til målgruppen. Vi anvender kvalificerede evalueringsværktøjer og samarbejder med evalueringsinstitutter om at sikre evidens, en høj faglighed og optimal effekt.

Vi lever for at fortælle Den gode historie, der gør en forskel. 

MEDARBEJDER

Vi håndplukker samarbejdspartnere til de enkelte projekter og samarbejder med de førende produktionsfolk i Danmark, fx fotografer, m.fl.

Nils Feldballe,
producent, instruktør

Nils har igennem de sidste 25 år været selvstændig, som producent og instruktør for Feldballe Film & TV. Nils brænder for at gøre en forskel med de projekter, han går ind i - og har stor erfaring med at formidle og kommunikere om svære og vigtige emner nationalt og internationalt, på forskellige medieplatforme og i undervisnings- og oplysningssammenhænge til børn, unge og voksne.

Nils arbejder primært med ide-og konceptudvikling og styring af projekter samt fundraising, strategisk planlægning og ledelse, økonomistyring og naturligvis det overordnede ansvar for udvikling af virksomheden på alle fronter.

Mette Tornfeldt,
producer, udvikler/manuskriptforfatter

Mette brænder for at formidle forskning og viden. Hun har blik for den gode fortælling og indsatser, der kan gøre en positiv forskel i menneskers liv og hverdag. Ved et stort engagement, indsigt og skarpe digitale kompetencer er hun med til at skabe lærende og oplevelsesprægede multimedieproduktioner med klare budskaber og berigende fortællinger. Mette har fokus på at inddrage målgruppens behov, erfaringer og viden i et grundigt og detaljeorienteret arbejde.
Mette er uddannet lærer og har, udover forskellige kurser i manuskriptskrivning, filmproduktion og kommunikation, en PD i offentlig ledelse og økonomi og en Master i medier og æstetiske lærerprocesser.

Bo Jørgensen,
journalist, tilrettelægger

Bo er uddannet journalist og har lavet tv i alle afskygninger og i alle funktioner. Først som medarbejder hos TV2 og siden 1997 som freelancer. I starten af 00’erne begyndte Bo selv at filme og redigere online video. Og så har han taget en Master i Cross-Media-Communication.

Bo er normalt svær at ryste, og tager tingene i den rækkefølge de kommer. Det vigtigste er, at de bliver gjort – og at de bliver gjort professionelt.

Bo er en omgængelig type, fleksibel, god til at lytte, nem at tale med og i besiddelse af en pæn portion humoristisk sans.

Nicolas Hammer,
klipper, visuel producer

Det er 'den gode' fortælling der er indgroet i Nicolas DNA. God storytelling gør nemlig hele forskellen på et vellykket og mindre vellykket produkt.

Nicolas har en bred vifte af erfaringer fra den danske filmbranche, hvor han bl.a. arbejder som tonemester/audiodesigner, filmklipper, konceptudvikler, og produktionsansvarlig. Han har arbejdet på en lang række dokumentarfilm, cross- og transmedia produktioner, informations- og undervisningsfilm mm. I seks år var Nicolas filmkonsulent på Odense Filmværksted, hvor han bl.a. arbejdede med at finde og udvikle nye talenter til den danske filmbranche.

Nicolas elsker den kreative proces der opstår i samarbejdet med andre mennesker, der også brænder for det, de laver – og har to uddannelser, en BA i Medievidenskab fra SDU, Odense og en Cand.it i Audiodesign fra AU i Århus.

Steen Johansen
grafisk designer, AD

Steen arbejder med udvikling og udarbejdelse af visuel identitet og kreative udtryk, layouts og produktion af websider.

UX og IU  for digital design, og e-learning, og usability testing udarbejdelse og strukturering.

Han har stor fokus på design med fokus på responsiveness, forskellige medier, usability og bruger-testing og han har stor erfaring med programmering i bl.a. CMS Sitecore m.m. 

Carsten Friis,
instruktør

Carsten er fiktionsinstruktør og arbejder med fiktion både på teatret og på film.

Han arbejder også med manuskriptskrivning – og underviser, når der er tid til det. Carsten har over 20 års erfaring med at instruere – og han elsker det.


Mogens Høholt,  webdesigner
Mogens designer, udvikler og producerer websider.


Emil Petersen, assistent
Emil arbejder som produktionsassistent og løser forskellige opgaver som transkribering, oversættelse, lys, m.m. 

FELDBALLE FILM & TV 
_

Windelsvej 37
5000 Odense C
+45 20 33 78 01

FACILITY
_

H. C. Andersens Gade 6 B
5000 Odense C

KONTAKT OS
_

Email
info@feldballefilm.dk